Zwembaden

Tuinwerken Harings

Zwembaden

Aanbod

Een zwembad plaatsen

Houdt u van een vakantiegevoel in eigen tuin? Vindt u het zalig om een frisse duik te nemen tijdens een hete zomerdag? Een zwemvijver of zwembad plaatsen in Oudsbergen laat u best over aan expert Jimmy Harings. Met zijn bedrijf Tuinwerken Harings staat deze vakman steeds voor u klaar om uw dromen te laten uitkomen en uw tuin om te toveren tot een oase van rust.

Zwembad

Wilt u toch liever een zwembad plaatsen? Ook dan staat de vakman van Tuinwerken Harings steeds voor u klaar. Zowel het ontwerpen, het uitvoeren van de grondwerken en het afwerken van uw droomzwembad neemt deze expert met plezier in handen. Alle werken worden met de nodige deskundigheid uitgevoerd en er zullen steeds kwaliteitsvolle materialen gebruikt worden voor het beste eindresultaat. Ook hier kunnen alle stijlen toegepast worden: van modern tot klassiek. Bovendien zijn alle bijkomende opties bespreekbaar, denk maar aan verwarming, een rolluik om uw zwembad af te dekken of een afwerking met zwembadtegels.

​​​​​​​Voor meer informatie, het maken van een prijsofferte of een antwoord op uw vragen, neemt u gerust contact op met deze firma.

Zwemvijver

Wilt u een waterpartij in uw tuin die tegelijkertijd ook dienst kan doen als zwembad? Dan is een zwemvijver precies wat u zoekt. Een zwemvijver is de ideale manier om zowel winter als zomer te genieten van water en natuur in uw eigen tuin. Ook de stijl kan volledig afgestemd worden op de stijl van uw woning en naargelang uw wensen en budget. Houdt u van landelijk of wilt u liever een strakke afwerking? Alles is bespreekbaar en zal steeds met kwaliteitsvolle materialen gerealiseerd worden.

Bij het plaatsen van een zwemvijver zijn er enkele externe factoren waarmee u rekening moet houden:

  • De stand van de zon
  • De wind
  • De bomen in de omgeving
  • Sleuf graven
  • Het zicht op de vijver

Een zwemvijver bestaat doorgaans uit twee gedeelten: een zwembassin en een filtergedeelte. Het filtergedeelte bevat lavasubstraat en waterplanten die het water schoon houden. Zonder toevoeging van chemische middelen kunt u genieten van prachtig zuiver zwemwater en haalt u de natuur dichterbij. Ook voor bijbehorende tuinwerken of het plaatsen van een omheining om u de nodige privacy te gunnen, bent u bij Tuinwerken Harings aan het juiste adres.

contacteer ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u hulp bij uw tuinwerken? Of wilt u gewoon meer informatie over de mogelijkheden die u heeft met uw woning? Contacteer ons en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.