Opritten & Terras

Tuinwerken Harings

Opritten & Terras

Aanbod

De aanleg van een terras

Houdt u van de zon, maar hebt u geen mooi afgewerkt terras om uw tuinset buiten te zetten? Wilt u graag aperitieven terwijl u van uw prachtige tuin en het heerlijke weer geniet? De aanleg van een terras in Oudsbergen geeft u best in handen van Tuinwerken Harings. Deze stielman heeft de nodige ervaring en klaart deze klus in een mum van tijd. Zo geniet u binnen de kortste keren van de eerste lentezon of een fijne winterbarbecue met vrienden.

Soorten materialen

Bij Jimmy Harings uit Oudsbergen bent u aan het juiste adres voor de aanleg van een terras of oprit. Deze vakman voert alle werken van A tot Z zeer nauwgezet uit. Ook de grondwerken en de afwerking neemt hij voor zijn rekening, denk maar aan het plaatsen van een omheining rond uw tuin. Bovendien staat deze stielman ook voor u klaar met het nodige advies. Hebt u al een keuze kunnen maken omtrent het materiaal waarin u uw terras of oprit wenst te laten aanleggen?
​​​​​​​
De materialen waaruit u kan kiezen zijn:

  • Klinkers
  • Kasseien
  • Tegels
  • Blauwe hardsteen
  • Natuursteen
  • Grind

Alle materialen zijn steeds kwaliteitsvol en zullen tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Contact

Wenst u verdere informatie of een totaaladvies? Hebt u nog vragen of zijn er opmerkingen of onduidelijkheden? Wilt u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte zodat u ook over de financiële kant een duidelijk overzicht hebt?

​​​​​​​Dat kan. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Tuinwerken Harings, uw betrouwbare aannemer. Heel het team staat met plezier voor u klaar.

Contacteer ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u hulp bij uw tuinwerken? Of wilt u gewoon meer informatie over de mogelijkheden die u heeft met uw woning? Contacteer ons en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.