Tuinwerken

Tuinwerken Harings

Tuinwerken

Aanbod

Professioneel uitgevoerde tuinwerken

Voor het uitvoeren van al uw tuinwerken in Oudsbergen en de verdere omgeving in en rond Limburg moet u bij tuinaannemer Tuinwerken Harings zijn. Wilt u uw snoeiwerken laten uitvoeren? Is uw gazon aan een opfrisbeurt toe of wenst u mooie bomen te laten aanplanten? Voor al deze klussen kan u rekenen op dit professioneel tuinbedrijf uit uw buurt.

Aanplantingen

Tuinwerken Harings heeft met zijn ervaring de nodige professionaliteit om alle werken op een deskundige manier tot een goed einde te brengen. U kan deze vakman dan ook inschakelen voor totaalprojecten of kleine deelprojecten die uw tuin meteen een frisse, nieuwe indruk geven. Voor de aanleg van een terras of het plaatsen van een omheining bent u hier aan het juiste adres.

​​​​​​​Maar ook de aanplantingen worden met plezier door deze expert in handen genomen met zowel een landelijke als moderne tuin als eindresultaat. Alles gebeurt volgens uw wens en met de nodige deskundigheid. Zo wordt er niet onbezonnen te werk gegaan, maar zal er steeds gekeken worden naar de externe factoren zoals schaduw, zon, het bodemtype en de grootte van uw tuin.

Snoeiwerken

Na de aanplanting, moet uw tuin ook onderhouden worden. Daarom kan u Jimmy Harings inschakelen voor het vellen van bomen of het snoeien van hagen. Vraag hiervoor zeker een deskundige, aangezien dit een zeer secuur werk is. Vooral het vellen van bomen gebeurt niet in 1-2-3 en vraagt de nodige ervaring om de juiste veiligheidsregels te kunnen treffen.
Verder biedt Tuinwerken Harings u de volgende snoeiwerken aan:

  • Snoeiwerk in diverse seizoenen
  • Onderhoudssnoeiwerk van hagen en heesters
  • Vormsnoeiwerk van buxus, taxus e.a.
  • Voorjaarssnoeiwerk van hagen en struiken

Bent u geïnteresseerd in een eenmalig onderhoud of wenst u een periodiek snoeiwerk in te plannen? Wat dacht u van wekelijks, maandelijks of jaarlijks? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak en meer informatie.

contacteer ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u hulp bij uw tuinwerken? Of wilt u gewoon meer informatie over de mogelijkheden die u heeft met uw woning? Contacteer ons en wij beantwoorden u zo snel mogelijk.